Tags

, , , , , , , , , ,

beads_1_by_moodyline

Probabil vă este cunoscut conceptul de a trăi în prezent, cel care a inspirat multe conversaţii şi multe cărţi.
Modurile cele mai lesne care ne readuc, din trecut sau viitor, în prezent, sunt exerciţiile de respiraţie şi practicarea meditaţiei.
Dacă încă nu le-aţi încercat deja, merită testate. Personal, le recomand oricui şi, mai ales, oricând. Din proprie experienţă, am aflat că:
Momentul în care realizezi reala putere a prezentului îţi dă în principal două lucruri: o modestie autentică; al doilea este conştientizarea puterii pe care o deţii. Universul însuşi este modestie şi putere. Sensul lucrurilor se află în noi, ceilalţi şi circumstanţe, atâta timp cât le citim în această ordine.
Energia pe care o emani, sau lipsa ei, contribuie la conturarea oricărei situaţii.
Aşa cum căldura îndoaie metalul sau apa se transformă în fulgi de zăpadă, la fel acel câmp energetic în centrul căruia te situezi modelează momentul în care te afli.
Fii conştient. Ce altceva poţi face decât ce e de făcut acum? Trăieşte, nu ca şi cum mâine n-ar exista, ci ca şi cum astăzi contează.
Cine eşti şi vei fi, cine vei rămâne, toate depind de tine. Cineva a spus că nu descoperi, ci creezi cine eşti. Ce vrei să faci într-adevăr, astăzi, acum, aici? Fii cine vrei să fii.
Ascultă-ţi propriile motive; motivele altora există doar ca să-ţi amintească de tine.
English version: https://soulpatterns.wordpress.com/2013/03/21/the-present-moment/

Advertisements