Tags

, , , , , , , , , , , ,

Image

Boat Trip To Skiathos 1, by Moodyline

Suntem reînnoiţi constant, şi totuşi rămânem la fel. Ne recunoaştem cumva la sfârşitul fiecărui ciclu de schimbare, creştere şi transformare. Şi apoi o luăm de la început. Când toate astea încep să nu se mai întâmple, îi zicem îmbătrânire. Când se opresc definitiv, îi zicem nefiinţă. Oare între două existenţe, celulele visează şi ele? Oare cele nou născute sunt mai înţelepte? Oare sunt la fel de fermecate de Grecia, ca mine?Ce ai, de fapt, când toate celulele corpului tău se schimbă în permanenţă, până în ziua în care nu mai exişti? Când trec prin tine apă şi aer, aducând particule din elementele care formează mediul şi susţin viaţa, înspre tine şi dinspre tine, în fiecare moment? Schimburi şi schimbări care au loc în toate cele 50 de trilioane de celule ale corpului tău.
Mici “transformers“, cu micile lor destine influenţate şi modelate de unde energetice şi materia din proximitate, iertând şi uitând pe parcursul călătoriei, purtând totuşi în ele scopul iniţial.
Fiecare din ele se transformă sau dispare, pentru ca o nouă celulă să-i ia locul sau nu. Ce ţine întreaga arhitectură legată? Cum se face că, deşi transformaţi
interior şi exterior rămânem, oarecum, la fel…?

English version: https://soulpatterns.wordpress.com/2013/05/15/what-do-we-have/

Advertisements