Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

A2_1

A2

“Dacă nu-ți place locul în care te afli, schimbă-l; ești om, nu un pom. ”

Jim Rohn

Spuneam într-un post anterior, că fiecare avem în noi harta propriei vieți, și o creionăm, pas cu pas, conștient sau inconștient. Răspunsurile de care avem nevoie sunt înlăuntrul nostru, mediul și ceilalți servindu-ne ca intermediari și aducere aminte. Dacă reușim să ne debarasăm de programarea negativă și de reflexele orgoliului, și ne reconectăm la sursa primară de energie, putem influența direcția lucrurilor. Sunt puține situațiile în care acest lucru este imposibil.

Chiar și când nu putem schimba lucrurile, ne putem schimba reacția față de ele.

Din păcate, am fost programați să fim pregătiți în permanență pentru eșec, uitând că scopul acestei călătorii este de a ne dezvolta și de a ne bucura de ea între timp.

Eldon Taylor povestește despre un studiu făcut în China, ce urmărea modul în care credința influențează viața oamenilor: aceștia credeau că dacă te naști într-un anumit semn zodiacal, vei muri de o boală specifică zodiei, ceea ce se și întâmpla. Ceea ce afirmăm și reafirmăm în fiecare zi devine propriul adevăr.

Nu cred că ne naștem și murim, doar cu scopul de a sta pe bancă între timp. Drumul pe care-l parcurgem de-alungul vieții ne formează. Dar nu înseamnă că lucrurile sunt în totalitate deja scrise, și că “€œce sens are să ne mai batem capul, oricum n-avem nici o putere”. Fără noi în interiorul ei, calea nu ar fi posibilă. Dacă renunțarea la asumarea părții de co-creere ar fi fost un ingredient nativ, atunci dimensiunea manifestării ar arăta cu totul altfel.

Așa cum calea contează pentru noi, la fel și noi contăm pentru ea.

English version: https://soulpatterns.wordpress.com/2013/06/14/the-road/

Advertisements