Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Minimal Marylin - detail

Minimal Marylin – detaliu

Câteodată, ai senzația că ceva lipsește, chiar și atunci când ai tot ce știai că-ți trebuie. E un sentiment care nu poate fi schimbat de nimeni și nimic, sau, dacă se întâmplă, nu durează prea mult. Când ajungi în punctul ăsta, e semn că trebuie să îți faci timp să reflectezi. În tine există ceva înrudit deopotrivă cu visele și dorul, ceva care cere să își facă auzită vocea. Lucrul ăsta nu se întâmplă dintr-o dată, ci este dintotdeauna acolo, și după fiecare victorie, și după fiecare înfrângere. Visul personal, oricare ar fi el, își are rădăcinile în cel mai adânc strat al ființei tale, și în același timp, îl găsești răspândit că o pulbere magică, în fiecare celulă a corpului tău. Știi asta. Ceea ce te face să te simți viu cu adevărat îți spune asta. Toate lucrurile către care ai o chemare, ce muzică asculți, pe cine iubești, lucrurile în care găsești plăcere și asupra cărora preferi să zăbovești mai mult decât asupra altora, locurile către care te îndrepți și locurile pe care le porți cu tine în suflet, sunt dovezile acestui lucru.

Dacă asculți ce are de spus, vei păși într-o lume în care cuvântul magie își va schimba însemnătatea. Sau mai bine spus, vei înțelege că magia și viața sunt făcute din același material. Fiecare zi adăugată la timpul pe care alegi să-l petreci în direcția străină visului tău îți va părea mai goală de sens și împlinire.

Tu și visul sunteți una, fiecare trăind în memoria celuilalt, mai ales atunci când unul din voi uită.
Pământul a existat odată doar ca un vis în venele Universului. Asemenea lui, visele noastre se nasc și trăiesc odată cu noi.

 

Ascultă.

English version: https://soulpatterns.wordpress.com/2013/09/10/dream/

Advertisements